Selecteer een pagina
“Trrrrring, mijn wekker wekt me op de vroege zomerochtend. Ik schuif de gordijnen open en check de weersomstandigheden. Het geluid van de blender, die mijn verse fruitsap maakt, klinkt op de achtergrond. Ik bekijk de golven; Ja, we kunnen weer!”
Als klein meisje vond ik de wereld al een grote reis. Ik was altijd op avontuur met mijn vriendjes en enthousiast voor ieder plan dat een beetje afweek van de gewone wereld. Het liefst speelde ik buiten en organiseerde ik allerlei activiteiten voor mijn vriendjes. Als ik tenminste niet aan het sporten was.
Nu als dertiger leef ik de reis van mijn leven. Net als vroeger ben ik nog steeds het liefst bezig met sporten. Datzelfde kleine meisje zit nog in me. Alleen zijn de activiteiten die ik toen organiseerde, nu uitgegroeid naar professionele (top)sport toernooien en sportevenementen. Naast mijn sport en mijn werk in de sport, ben ik het liefst op reis om nog meer van onze wondere wereld te ontdekken.
‘Alles komt goed’
Met mijn creatieve denkwijze is geen probleem te groot. Voor iedere situatie, zowel in werk als privé is een oplossing te vinden.
Freelance event manager in de sport
Als freelance event manager in de sport stimuleer ik graag mensen om in beweging te komen. Mijn doel is om iedereen te inspireren en te activeren. Iedereen moet sport kunnen ervaren, op welk niveau dan ook. Als projectmanager ben ik heel veelzijdig, van het organiseren van projecten en netwerkbijeenkomsten die sport stimuleren, tot nationale en internationale toernooien.
Klik hier om meer over mijn werk te ontdekken
Eva = King!

In basis zegt ze overal (overwogen) ja op en denkt ze altijd in kansen en mogelijkheden. Dat is in een notendop waar ze voor staat. Ik ben nog steeds erg blij dat ze destijds ook ja zij toen ik haar vroeg om onderdeel te worden van het European Para Championships team. Op verschillende fronten heeft ze binnen en buiten het team het verschil gemaakt. De organisatie van de sport en partner side-events liepen gesmeerd en tevens pakte ze haar rol binnen verschillende werkzaamheden omtrent de openingsceremonie.

Wouter Hamilton

European Para Championships

Eva heeft bij Sportbedrijf Rotterdam twee grootschalige, sport oriëntatie-evenementen voor jeugd geleid. In korte tijd dook ze in de werkwijze en heeft ze het volledig toegeëigend. De energie waarmee ze aan de slag ging werkte aanstekelijk, elke dag waren er wel ontwikkelingen. Ze heeft echt werk uit handen genomen en alle verwachtingen dubbel en dwars waargemaakt.
Menno Bruins

Sportbedrijf Rotterdam

De Senior Games Rotterdam is een idee dat in mijn hoofd ontsproten is. Met dank aan Eva en het Sportbedrijf Rotterdam, heeft het vorm gekregen en is het een aanstekelijk initiatief voor senioren geworden. Eva heeft een goed inlevingsvermogen, is sportief creatief, schakelt gemakkelijk en weet verwachtingen heel goed te managen. De Senior Games Rotterdam is ondanks Corona, toch van start gegaan voor de meest kwetsbare groep. Dat is echt een pluim waard!
Alice Offringa

Laurens

Als voorzitter van Special Olympics Nationale Spelen die in 2021 in Den Haag gehouden zijn heb ik in de jaren voorafgaand aan dit evenement voor verstandelijk beperkten nauw met Eva mogen samenwerken. Haar geduld, haar prachtige glimlach die nooit van wijken weet, haar organisatie talent tot 3 cijfers achter de komma en haar gemakkelijke omgang, ook met mensen met een beperking, maken Eva tot een zeer prettige en waardevolle kracht! Anja Overhoff
Anja Overhoff

Voorzitter van bestuur SONS2021, Special Olympics Nationale Spelen Den Haag

‘Getting the job done’ is bij Eva vanzelfsprekend. Zij levert en veel meer dan dat, want als je een project aan haar gunt, weet je zeker dat je wordt ontzorgd.
Joris Gieske

SnowWorld

Eva is verantwoordelijk voor het sportprogramma van de Kids Beach Day. Ze is zeer betrokken bij ons project en communiceert op een duidelijke en prettige manier. Mede dankzij haar bijdrage is de Kids Beach Day een succes!
Sascha van Veen

Stichting Kinderfondsen Nederland

Eva zorgt ervoor dat alles geregeld wordt én meer. Ze is een professionele projectmanager die weet waar ze mee bezig is en waar je op kunt vertrouwen. Ik ben heel blij dat ze het Surf Project in Ter Heijde coördineert.
Suzanne Dietz

Surfproject

Eva is onze projectleider voor de Nationale Sportweek. Ze heeft een zeer enthousiaste houding een organisator en verbinder pur sang. Mede door haar is de Nationale Sportweek een groot succes!
Jim Raaff

Gemeente Den Haag

Eva is zeer enthousiast en betrouwbaar, heel fijn om mee samen te werken. Heeft de regie strak in handen en doet dat met veel flair!
Margit Velds

de Sporttafel

Gedurende 2018 heb ik Eva in de rol van Manager Holland Surfing Association leren kennen als een doortastende, pragmatische en zeer hardwerkende collega die met groot gevoel voor detail mij als toenmalig voorzitter van de HSA tot een enorme steun was. Ze kent ‘de (Haagse) wereld van de sport’ bijzonder goed en heeft onze surfsport, helaas te kort naar mijn zin, een grote dienst bewezen!
Stefan Koper

Holland Surfing Association

Vanuit HaloJobbing hebben we zeer goede ervaringen met Eva. Ze heeft ons al meerdere malen kwalitatief en inhoudelijk goede diensten bewezen. Dank en tot snel maar weer.
HaloJobbing

Je hebt het weer fantastisch georganiseerd. Goede voorbereiding en de dag zelf liep als een trein. Jij weet mensen echt te ontzorgen. Compliment Eva de Koning
Rob Joosten

Rabobank

Afgelopen jaar ben ik opzoek geweest naar een eerste werknemer voor mijn eigen bedrijf. Eva werkt nu sinds een paar maanden voor mij en ik kan me niemand beter wensen! Eva heeft ervoor weten te zorgen mijn bedrijf naar een volgend level te tillen. Ze is flexibel, er is altijd een positieve en blije vibe als zij aanwezig is en zij zit vol goede ideeën! Allround-topper is het. 
Carmen vd Klooster

CURMS

Eva is een ontzettend sterke organisator die van aanpakken houdt met een ijzersterk doorzettingsvermogen. Ze gaat heel duidelijk en gestructureerd te werk en is ook in stressvolle situaties degene die het overzicht houdt. Als ze iets doet, dan doet ze het goed en dat is in alles te merken.
Sofie den Dulk

freelancer, SOOF

Eva de Koning – Scheveningen

Tel 06 21 58 89 39
Email info@koningset.nl

KvK nummer 68333285 
Btw-nummer NL146976885B01