Selecteer een pagina
website_about, eva de koning, koning events, sport events

“Trrrrring, mijn wekker wekt me op de vroege zomerochtend. Wanneer ik de gordijnen openschuif kijk ik direct wat de weersomstandigheden zijn. Met het geluid van de blender op de achtergrond, die mijn verse fruitsap deze ochtend maakt, bekijk ik de golven. Ja, we kunnen weer!”
Als klein meisje was de wereld al een grote reis voor Eva de Koning. Altijd op avontuur met haar vriendjes en enthousiast voor elk plan wat maar een beetje afweek van de gewone wereld. Speelgoed was ze niet mee bezig, het liefst was ze buiten in de natuur. Als kleine ondernemer was ze altijd nieuwe plannen aan het maken en organiseerde ze van alles voor haar vriendjes. Was ze niet aan het buiten spelen dan was ze bezig met een van haar vele sporten. Ook het sociale zit er vanaf jongs af aan in. Haar moeder was haar dan ook regelmatig kwijt, omdat ze weer bij een “vreemde” op schoot zat. Kleine dingen worden groot, zo ook Eva de Koning.
Als dertiger leeft ze de reis van haar leven en is alles wat ooit zo klein was, uitgegroeid tot de werkelijkheid. Wat begon met het bedenken van haar kinderfeestjes, volgde al snel in het organiseren van sporttoernooien, sportlessen, evenementen, begeleiden van survivalkampen en het neerzetten van sneeuw- en introductiekampen. Naast werken, sport en reist Eva het liefst. Een van haar meest gebruikte uitspraken is: ‘alles komt goed’. Door haar creatieve denkwijze, is geen probleem te groot en vindt ze voor alles een oplossing. 

Review


Margit Velds (de Sporttafel): Eva is zeer enthousiast en betrouwbaar, heel fijn om mee samen te werken. Heeft de regie strak in handen en doet dat met veel flair!


Sofie den Dulk (freelancer SOOF): Eva is een ontzettend sterke organisator die van aanpakken houdt met een ijzersterk doorzettingsvermogen. Ze gaat heel duidelijk en gestructureerd te werk en is ook in stressvolle situaties degene die het overzicht houdt. Als ze iets doet, dan doet ze het goed en dat is in alles te merken. 


Stefan Koper (Holland Surfing Association): Gedurende 2018 heb ik Eva in de rol van Manager Holland Surfing Association leren kennen als een doortastende, pragmatische en zeer hardwerkende collega die met groot gevoel voor detail mij als toenmalig voorzitter van de HSA tot een enorme steun was. Ze kent ‘de (Haagse) wereld van de sport’ bijzonder goed en heeft onze surfsport, helaas te kort naar mijn zin, een grote dienst bewezen!


Carmen vd Klooster (CURMS): Afgelopen jaar ben ik opzoek geweest naar een eerste werknemer voor mijn eigen bedrijf. Eva werkt nu sinds een paar maanden voor mij en ik kan me niemand beter wensen! Eva heeft ervoor weten te zorgen mijn bedrijf naar een volgend level te tillen. Ze is flexibel, er is altijd een positieve en blije vibe als zij aanwezig is en zij zit vol goede ideeën! Allround-topper is het 🙂


HaloJobbing: Vanuit HaloJobbing hebben we zeer goede ervaringen met Eva. Ze heeft ons al meerdere malen kwalitatief en inhoudelijk goede diensten bewezen. Dank en tot snel maar weer.

 


Rob Joosten (Rabobank): 
Je hebt het weer fantastisch georganiseerd. Goede voorbereiding en de dag zelf liep als een trein. Jij weet mensen echt te ontzorgen. Compliment Eva de Koning


Suzanne Dietz (Surfproject): Eva zorgt ervoor dat alles geregeld wordt én meer. Ze is een professionele projectmanager die weet waar ze mee bezig is en waar je op kunt vertrouwen. Ik ben heel blij dat ze het Surf Project in Ter Heijde coördineert.